BOOMVERZORGING

Boomverzorging De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

Van aanplanten tot het rooien van een bomen

Een boom heeft verzorging nodig, door snoeiwerk blijft een boom mooi in model en heeft u na een aantal jaren een prachtexemplaar in uw tuin. Wij werken met gecertificeerde, vakbekwame boomverzorgers die getraind zijn in snoei- en rooiwerk.

Het vellen van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen (in bijvoorbeeld particuliere tuinen) is met gebruik van speciale klimtechnieken geen probleem.

Het vrijkomend takhout kan met behulp van een versnipperaar worden verkleind en afgevoerd. 

Voordat u uw bomen kunt laten kappen, heeft u in het algemeen een kapvergunning van de gemeente nodig. Desgewenst helpen wij u met het invullen van de aanvraag hiervoor. 

Mogelijkheden voor boomverzorging

  • Leveren en planten van bomen in allerlei maten
  • Snoeien van alle soorten bomen, waar onder het vormsnoeien van knot-, lei- en vruchtbomen
  • Vellen van bomen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Frezen van boomwortels en versnipperen takhout
  • Hulp verlenen bij aanvraag kapvergunning.
Boomveiligheidscontrole, boomverzorging, De Molen Hoogerheide

Boomveiligheidscontrole

Wij zijn in het bezit van het certificaat boom veiligheid controleur. Dit betekent dat wij in staat zijn om op een vakkundige wijze een visuele boomveiligheidsbeoordeling uit te voeren. De gecertificeerde controleur verstaat zijn vak, herkent de zogenaamde lichaamstaal van bomen en is op de hoogte van alle wet- en regelgeving en werkt met de juiste apparatuur. Het certificaat is extern gelegitimeerd en erkend door de verzekeringsbranche en erkend door branche-organisaties.

Foto-impressie projecten