TUINONTWERP

Aan de basis van de mooiste tuinen staat altijd een goed ontwerp. “De Molen” Groenvoorziening helpt u graag bij het maken van een nieuw ontwerp of het realiseren van uw eigen ideeën. Wij maken een tuin voor u waar u lang van kunt genieten. 

Tuinontwerp, De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

Heeft u plannen om uw tuin in een paradijs te veranderen?

Een volledig tuinplan begint bij het ontwerp. Het ontwerp begint bij de inventarisatie van uw wensen en ideeën. 

Vervolgens gaan wij na of het technisch mogelijk is. Wij kijken niet alleen naar de zonstand, ook de ligging van uw woning is belangrijk, de grondsoort en de zichtlijnen vanuit uw woning.  

Moet uw tuin kindvriendelijk, diervriendelijk of onderhoudsvriendelijk zijn? Wilt u een vijver, een waterpartij, gazon, sierbestrating of beplantingsvakken? Dat zijn slechts enkele van de wensen om rekening mee te houden. 

Al uw wensen spelen een rol bij het maken van een tuinplan, want een tuin is toch een verlenging van uw woning. 

TUINAANLEG

Tuinaanleg, De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

U heeft concrete plannen of een tuinontwerp, maar hoe nu verder?

“De Molen” Groenvoorziening zorgt ervoor dat u de tuin krijgt waar u lang van kunt genieten. Het geld dat u eraan uitgeeft, moet wel renderen: u krijgt het terug in de vorm van volop tuinplezier als "De Molen" Groenvoorziening bij u maatwerk mag leveren.

Ontwerp, aanleg en onderhoud. In iedere stijl, naar elke wens, precies zoals u uw tuin hebben wilt. Uw tuin is in vertrouwde handen, daar staan een veelomvattende opleiding en ruime praktijkervaring garant voor.

Heeft u een minder groot budget of heeft u al een tekening laten maken bij een ontwerpbureau? Geen probleem. Ook de doe-het-zelver staan we graag bij met raad en daad. Wij vinden het niet erg als u zelf wilt meehelpen met de realisatie van uw droomtuin. Gewoon omdat u dat leuk vindt, of om kosten te besparen.

U wilt zelf uw tuin ontwerpen, wij kunnen een beplantingsplan maken. U wilt zelf uw tuin beplanten, wij maken voor u het ontwerp of zetten bijvoorbeeld de planten uit op de juiste plaats. U bent een echte doe-het-zelver? Ook voor advies kunt u bij ons terecht. 

VIJVERAANLEG

Vijveraanleg, De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

Bruisend leven in uw tuin met een vijver

Wilt u van uw tuin iets bijzonders maken, denkt u dan eens aan een vijver. Daarmee creëert u een uniek stukje natuur naast de deur, waar u elk seizoen veel plezier aan beleeft. Bruisend van leven en altijd fascinerend. U kunt uw vijver zo mooi maken als u wilt en daarvoor hoeft u echt niet over veel ruimte te beschikken. Zelfs de kleinste vijver geeft aan uw tuin een apart accent.

We praten nu over een vijver, maar er zijn nog andere mogelijkheden. U kunt een stukje van uw tuin reserveren voor een moeraslandschapje, of denk aan een vrolijk klaterend beekje, een borrelsteen, een fonteintje of een vogeldrinkbak. "De Molen" Groenvoorziening werkt hierin nauw samen met andere collega's. Op deze manier profiteert u niet alleen van de kennis van 1 bedrijf. Nee, juist door die samenwerking kunt u profiteren van de gemeenschappelijke kennis van 2 bedrijven.

Met water, in welke toepassing dan ook, kunt u uw tuin op bijzondere wijze verrijken. Het plezier dat u daaraan beleeft laat zich moeilijk omschrijven. Het lijkt een heel werk om een vijver aan te leggen, maar in werkelijkheid valt het allemaal best mee. "De Molen" Groenvoorziening kan u hierbij adviseren en/of het werk voor u doen, zodat u tijd heeft om van uw vijver te genieten. Met een vijver creëert u een fascinerende wereld die u zal blijven verbazen.

SIERBESTRATING

Sierbestrating, De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

Laat een prachtig zonneterras aanleggen

Wij kunnen u een ruim assortiment sierbestrating leveren tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt bij ons terecht voor alleen levering van het bestratingsmateriaal tot volledige verzorging van de aanleg ervan.

Wilt u de bestaande bestrating opgehaald hebben? Of een stukje bestrating erbij leggen, ook dat is geen probleem voor "De Molen” Groenvoorziening.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Zo heeft u jarenlang plezier van uw sierbestrating.

Vijveraanleg, De Molen Groenvoorziening, Hoogerheide Vijveraanleg en tuinonderhoud, De Molen Groenvoorziening, Hoogerheide Vijver laten aanleggen, De Molen Groenvoorziening, Hoogerheide

BAMBOESCHERMEN

Bamboeschermen bij De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

Wilt u iets anders met uw tuin? Kies dan voor Bamboeschermen

Wilt u een natuurlijke afscherming van uw tuin, denkt u dan eens aan een bamboescherm. Wij hebben voor u diverse kwaliteitsschermen en sturen u graag een folder toe.

Bekijk het aanbod van bamboeschermen op de Bamboewebshop.

Bamboeschermen De Molen Groenvoorziening Bamboeschermen, tuinwerkzaamheden, De Molen Groenvoorziening Bamboeschermen De Molen Groenvoorziening Hoogerheide Mooie Bamboeschermen  Hoogerheide