Professionele tuinautomatisering

Wil jij met de tijd meegaan? Met onze tuinautomatisering zorg je ervoor dat je tuin weer helemaal up-to-date is. Denk bijvoorbeeld aan tuinverlichting, een robotmaaier of automatische beregening. 

Of wat dacht je van wifi in de tuin of alarm- en beveiligingsinstallaties? Wat je wens ook is, wij zorgen er binnen no time voor dat alles geïnstalleerd is. 

Automatisering in jouw tuin

Zak heerlijk onderuit terwijl de robotmaaier het werk voor je doet, of laat je tuin vanuit je luie stoel beregenen, terwijl je dankzij de wifi in de tuin gezellig met je vrienden appt. Tuinautomatisering zorgt bovenal voor één ding: dat jij tot rust kan komen in jouw eigen tuin. 

Mogelijkheden voor tuinautomatisering:

  • Beregening

  • Robotmaaiers

  • Tuinverlichting

  • Wifibereik in de tuin

  • Overig, zoals alarm- en beveiligingssystemen

Wij zorgen graag voor al deze en andere vormen van tuinautomatisering. Ook voor de reparatie van diverse installaties en apparatuur staan wij graag voor je klaar!

Meer vrije tijd voor meer tuinplezier dankzij beregening

Hecht je waarde aan een mooie tuin en ben je het sproeien in de zomer beu? Met de onopvallend ondergronds geïnstalleerde sproeiers van GARDENA besproei je je tuin perfect.

 

Met de GARDENA Micro-Drip-System geef je je planten waterbesparend en doelgericht water. Dit is druppelbesproeiing voor de meest uiteenlopende besproeiingstaken.


Wist je dat je het met een druk op de knop kan laten regenen? Of nog comfortabeler, de besproeiing volledig aan de computer kan overlaten, terwijl je slaapt of op vakantie bent? Zo is je tuin altijd zo groen als gras!