TUINONDERHOUD

Naast het aanleggen/renoveren van tuinen verzorgt “De Molen” Groenvoorziening ook het onderhoud ervan. Er zijn veel goede redenen om een tuin een nieuw gezicht te geven. Wat is uw reden?

Tuinonderhoud en tuinrenovatie De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

Meer plezier van uw tuin door tuinonderhoud

Een onderhoudsvrije tuin bestaat helaas niet, alleen de manier waarop de tuin is samengesteld bepaalt de hoeveelheid werk: Langzaam groeiende beplanting, halfverharding zoals grind of juist een gazon dat iedere week gemaaid moet worden. Allemaal keuzes die veel invloed hebben op de hoeveelheid onderhoud. 

Heeft u weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Is het niet uw hobby? Laat het gewoon aan de vakman over. 
Winterbeurten, voorjaarsbeurten voor tuin en/of gazons, snoeien of totaalonderhoud. Bij ons kunt u hiervoor allemaal terecht.  

Er zijn bijzonder veel mogelijkheden. Onderhoud op afroep, op vaste basis bijvoorbeeld om de x aantal weken, maar ook om alleen de haag te snoeien.

"Er zijn veel goede redenen om een tuin een nieuw gezicht te geven."

TUINRENOVATIE

Tuinrenovatie en tuinaanleg De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

Laat uw tuin naar wens maken

Een mens blijft niet zijn hele leven hetzelfde denken en doen. Uw eisen veranderen voortdurend. Daar past u uw huis en uw interieur op aan, waarom dan ook niet de tuin? Ook die moet met u meegroeien en de ontwikkeling van u en uw gezin volgen. Pas dan voelt u zich lekker in uw eigen ‘groene paradijs’.

Wij letten zoveel mogelijk op behoud van wat goed is, zoals mooie bomen, heesters enzovoort. Maar soms zijn oudere tuinen compleet uit hun krachten gegroeid. Door verkeerd onderhoud of te weinig onderhoud is er geen redden meer aan en moet er een compleet nieuwe beplanting worden aangebracht.

Voordelen hiervan kunnen zijn:

  • Minder onderhoudsintensief
  • Aanpassen aan kinderen/dieren
  • Ideaal voor senioren
  • In oude glorie herstellen

Zeker 70% van de werkzaamheden van een hovenier bestaat uit het aanpassen en renoveren van bestaande tuinen.

BEREGENING

Beregening, sproeiers, Gardena systemen De Molen Groenzoorziening in Hoogerheide

Meer vrije tijd voor meer tuinplezier

Hecht u waarde aan een mooie tuin en bent u het sproeien in de zomer beu? Met de onopvallend ondergronds geïnstalleerde sproeiers van GARDENA besproeit u uw tuin perfect.

Met de GARDENA Micro-Drip-System geeft u uw planten waterbesparend en doelgericht water. Dit is druppelbesproeiing voor de meest uiteenlopende besproeiingstaken.
Wist u dat u het met een druk op de knop kunt laten regenen? Of nog comfortabeler, de besproeiing volledig aan de computer kunt overlaten, terwijl u slaapt of op vakantie bent.

Lees meer over beregening

Ervaart u uw tuin eerder als een last dan een lust?  Laat uw tuin inrichten door De Molen Groenvoorziening zodat u weer volop van uw tuin kunt genieten.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan