Tuinhuis, overkapping of hobbykas, voor elk wat wils

Wil je in de tuin graag een droge plek hebben om te loungen en/of de zomeravond te verlengen, een hobbyruimte of mancave om je in terug te kunnen trekken of een garage of tuinschuur om de fietsen, jouw motor of je bijzondere oldtimer droog te parkeren?

 

Of wil je een tuinhuis of overkapping op maat, precies passend bij de stijl van jouw tuin? Wij bouwen een compact tuinhuisje, hobbyschuur, overkapping voor haardhout, houten schuur, prieel, buitensauna, buitenkeuken, hobbykas of ander bijgebouw op maat in jouw tuin.

De Brabander is een bourgondische tuinliefhebber. Tijdens verjaardagen, (familie)weekend of zomaar gezellig samenzijn in de tuin of buitenruimte, rondom haard of vuurschaal. Wil jij relaxen in je eigen sauna, hottub of jacuzzi? Overweeg je misschien een zwembad of zwemvijver? Alles is mogelijk.

 

Een houtconstructie met natuurgetrouwe uitstraling maakt spannende doorkijkjes vanuit de woonkamer, onder een mooie pergola door, gecamoufleerd met enkele bloeiende klimplanten. Betrek binnen bij buiten en andersom.

Tuinhuizen

Een huisje in de tuin wordt door iedereen anders gebruikt. Maak een gezellig zitplekje met een mooi uitzicht op de tuin, of gebruik het als schuurtje. Er zijn allerlei oplossingen voor het perfecte tuinhuisje te bedenken en De Molen Groenvoorziening uit Hoogerheide kan ze voor jou ontwerpen en uitvoeren.

 Waar moet je aan denken bij ontwerp of aanschaf?

.

  • Hoe groot is de tuintafel wanneer je elementen meerekent zoals stoelen, de BBQ, een open haard of een loungeset?

  • Waar komt de wind vandaan en aan welke kant moet er een wand geplaatst worden?

  • Een extra dak overstek geeft je schuur vaak wat meer karakter dan een vierkante kubus? Wat wil jij?

  • Wil je een dak met pannen, singels, riet of een duurzaam groen dak?

  • Kies je voor een goed geïsoleerde omgeving met vorstvrije opbergmogelijkheden?

  • Ramen, deuren en kozijnen, een dubbele deur of kanteldeur?

  • Stopcontacten, verlichtingsplan, wifi?

  • Wil je een aanbouw aan de woning of een vrijstaand object?

  • Zo zijn er nog meer aandachtspunten, zodat jij de beste keuze voor jouw tuin maakt.

Overkappingen

Een fijne droge zitplek in je tuin creëren? Of ben je het natte zadel zat en wil je een overkapte stalling voor je fiets in je tuin? De Molen Groenvoorziening ontwerpt voor jou de gepaste oplossing en installeert het voor je in jouw tuin.

Hobbykassen

Het onderhouden van een moestuin wordt steeds populairder. Helaas is het Nederlandse weer niet altijd even ideaal voor het kweken van jouw planten. Daarom is een hobbykas een perfecte oplossing voor jouw eigen moestuin. En er zijn ontzettend veel opties. Van kant-en-klare kunststof kassen tot op maat gemaakte kassen in de stijl van jouw tuin. De Molen Groenvoorziening kan je helpen met advies, het ontwerp en de plaatsing.